303 Canyon

In a time of rising land prices and energy costs, these three townhomes fit on what was an underutilized single family home lot in western edge of Boulder. The design ensures that each of the townhomes has equal access to the famed Flatiron views, natural ventilation and southern exposure, making them the perfect downtown idyll. In addition to private outdoor space, the three townhomes share outdoor dining space. The entry paths to each are designed to foster casual interaction between the occupants. 303 poses an example of the future of sustainable land use, design and living in the New West.

The New York Times | 10 January 2013
AIA Citation Award | AIA Colorado, Denver Chapter | 2013 Design Awards
AIA Citation Award | AIA Colorado, North Chapter | 2013 Design Awards
Grand Prize, Custom Home/Builder Magazine, 2013

Site by Beyond 5280